Fredag imorrn.

Publicerad 2011-04-14 18:53:42 i Mitt trista liv.

Så sjukt skönt! Jag ska ligga i sägen typ hela helgen! Eller jag ska typ till petra på lördag och gå på 24 :) Jag är så trött och sliten och så många tankar går igenom mitt huvud att jag inte ens hinner uppfatta hälften... Har typ fått huvudvärk också, skönt. Eller så inte. Men nu ska jag fortsätta städa mitt rum. Med musik. Högt. Fast det gör ont.

Don't look back.

Publicerad 2011-04-13 19:06:55 i Mitt trista liv.

Är mitt motto idag. Hmm Ja men gjort är gjort, det går inte att ändra på. Även om jag så gärna vill. Idag så har jag inte gjort mycket vettigt. Ingenting tror jag faktiskt. Andra dagen utan smink också för er som ville veta, kände att det var väldigt nödvändig information. Idag är ingen bra dag, för idag är en dålig dag... Lalalala... Jao känner att jag är lite uttråkad också, ja nu ska jag se typ film eller nå. DRICKA TE <3 Så ni får njuta av en GRYMMMMM låt.


5 min

Publicerad 2011-04-12 12:01:46 i Mitt trista liv.

Nu börjar man om fem min.. hmm jag är som inte så sugen på skola. Men men jag kan inte göra något åt det. Men nu ska jag göra annat å vi hörs!

Tomorrow will be a better day.

Publicerad 2011-04-12 08:12:09 i Mitt trista liv.

Jag är en idiot som aldrig förstått
att förråda en vän är det värsta av brott
Jag skrattar inte längre Jag mår illa när Jag ler
Jag lämna dig till vargarna och bara gick min väg



Hoppas att det blir en bättre dag imorrn.

Tjenare.

Publicerad 2011-04-10 16:56:05 i Mitt trista liv.

Sitter och poppar musik hemma, ganska högt som vanligt. Tur att ingen annan än jag är hemma just nu :) Ska snart börja laga maten så att den är klar när dom kommer hem! Idag när jag var på ica så träffade jag Jocke, grymt längesen asså. Jaja så det är vad jag har gjort idag. Varit och handlat, gud vilken rolig söndag det verkade vara? nej men Sophie, Louice och Erica vasr hos mig igår, SJUKT roligt. Så jag avslutar med att säga... ÅH NAMMN!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela