Detta är en rubrik.

Publicerad 2011-02-28 06:21:58 i Mitt trista liv.

Öh jag är såå trött, minns inte senast jag var vaken denna tid? jaja men så är det ibland ;P Men nu ska jag iaf käka och fixa mig så att jag hinner, ni får ha det så bra, puss på er.

Ja nu tog det slut på förslag.

Publicerad 2011-02-27 18:48:55 i Mitt trista liv.

Åh jag är så trött, men kan ju inte sova nu!?! Ja men ikväll ska jag bara ta det lungt och inte göra något. Imorgon är det prao, känns roligt. Men kommer sakna mina skoltider.. eller iaf tisdagar och måndagar... Men sånt får man ju leva med, man måste ju lära sig att gå upp tidigt eftersom man ska göra det i hela sitt liv sen? ja men nu ska jag käka.

Here I Go Again

Publicerad 2011-02-27 16:56:18 i Mitt trista liv.

Åh kom hem för typ 10 min sen, har varit borta typ hela dagen och kört skoter, HÄRLIGT! Men just nu känner jag att chips och dipp är mina bästa vänner och jag ska inte svika dom! ;) Så ska sätta mig vid tv:n och vara onyttig så puss på er!

Miss you..

Publicerad 2011-02-26 19:52:11 i Mitt trista liv.

Jag saknar dig så att jag tror att jag dör, och jag tror att jag dör för att jag saknar dig. Ja kom hem nyss, snart blire väl MF... Jao, Pappa har inte kommit hem än? Så väntar på han. Hoppas på att det är lika fint väder imorgon så att jag kanske hinner köra skoter! Känner mig väldigt slö just nu. Men var faktiskt ute och skottae idag sen tog jag en powerwalk till farmor sen till lundmans. Åh jag fick reda på att Thåström ska ha en enda spelning i år, och det känns som ett måste att båka dit! Hoppas att nån vill åka med mig ocg att jag har pengar.. för det kanske kommer kosta typ 3000... Men hoppas verkligen att det går! Jaja nu ska jag iaf gör dipp och hälla upp chips och så... Kyss på dig.

I want it that way.

Publicerad 2011-02-23 19:51:53 i Mitt trista liv.

Jag är såå rastlös! :( Vet inte vad jag ska göra, fast jag är så trött så vet inte om jag orkar. Dessutom är jag grymt sugen på att bara typ äta massa onyttigheter och sen sova. Hmm Choklad... mumms. Nej men det blir inget sånt idag! imorgon börjar man tidigt igen, åh jag är inte en morgon människa. Det är onormalt att gå utt klockan 7. Och före det, ja den tiden finns inte en tanke på att jag ska vakna. Det är ju mitt i natten? Hmm jaa nu ska jag iaf göra något, så ni får ha det så bra alla turturduvor. Kyss.

I want candy.

Publicerad 2011-02-22 21:23:37 i Mitt trista liv.

Nu fryser jag sådär mycket igen. Jag hatar det. Ska gosa ner mig i täcket med mina dunsockar och försöka sova, ska trots allt upp tidigt imorrn, känner inte taggen. Blää.. Jaja ska försöka bli varm nu så, hoppas ni har det varmare än jag! Kyss.
<--Nya frillan

By the edge of god.

Publicerad 2011-02-21 19:51:40 i Mitt trista liv.

Nomys "nya" album by the edge of god är faktiskt riktigt bra! Har lyssnat på speciellt by the edge of god sen den kom ut. Riktigt grym låt. Det är något ni måste höra verkligen! Annars så var vi bortbjudna på middag idag, kött och potatis, riktigt gott. Förutom det är jag riktigt chokladsugen, saknar en viss person och fryser massor. Vill bara gosa ner mig i täcket med riktigt bra musik och kanske en bok eller kanske ett korsord. Och en kopp te hade inte heller varit fel. Just det jag klippte mig igår också, blev ganska kort, men skönt. Speciellt att bli av med det nötta! Ja ni får en liten dålig konstig och sned bild på det :P Kyss på er.

Like Suicid.

Publicerad 2011-02-21 11:49:59 i Mitt trista liv.

Christian Walz var ju en av dom bättre i melodifestivalen var dom bättre. Eller faktiskt var den låten riktigt bra. Fast jag gillar ju han och hans röst så. Så njut. Nu ska jag snart äta med dom bästa B-rudarna! Kyss.

Snow (Hey Oh)

Publicerad 2011-02-20 20:34:50 i Mitt trista liv.

Nu ska jag sova. Eller se en lyssna på musik och spela på mobilen lite kanske.. eller så blir det att sen en film. Haha men vad spelar det för roll? xD Haha jaja. Godnatt

The show must go on...

Publicerad 2011-02-20 19:05:42 i Mitt trista liv.

Yeah. Den låten lyssnar jag på just nu, om ni ville veta? Grym låt för övrigt. Men det var väl inte det jag hade tänkt att skriva om? Nej det var om hur jävla bra thåström är alltså. Det är ofattbart. Liksom hans låt ingenting gör mig, hur bra är inte den? Speciellt den "lugna" versionen (Bara för det var jag tvungen att lyssna på den). Förutom det, har helgen varit riiiktigt seg, men som tur var kom iaf mormor, krister och Moster idag. Nu ska jag duscha och fixa mig för skolan imorrn, för jag vet att jag kommer inte orka göra det imorgon.

dikt.

Publicerad 2011-02-18 11:54:47 i Dikter

Din hand i min.
Dina läppar mot mina.
Din arm runt min midja.
Ditt vackra ansikte,
Som lyser starkare än solen.

Det är mina vackraste minnen.
Det ä det jag vill ha nu.
Och föralltid.

Men nu är det bara minnen.
Som bleknar för varje sekund som går.
Så snälla,
Gör något för att stoppa tiden.

Frys dom,
För du kan ju trolla.
Du kan få mig att må bra.
Så snälla stoppa tiden.

Jag vill inte förlora det vi har.
Så snälla stoppa den.

Your song.

Publicerad 2011-02-17 21:20:53 i Mitt trista liv.

Ska nog se en film nu, innan jag ska sova. Men vet inte vilken, men det blir väl troligtvis herkules. Eller lejonkungen, dom är hur bra som hellst att se innan man ska sova! ;P Haha men iaf, så måste jag bara säga att your song med elton john är riktigt bra. Fast den med Ewan mcgregor är nog liiite liiite bättre. Jaja nog pratat om det, sov gott alla snyggingar ;) Jag vet att ni älskar gamla bilder

Ingenting gör mig!

Publicerad 2011-02-17 20:24:33 i Thåström

Wow. Thåström. Du läker sår, sår jag inte visste fanns.
Jag tycker helt klart att han är den bästa som har funnits, som finns och någonsin kommer finnas.


Alla vill till himlen

Publicerad 2011-02-16 10:57:03 i Allmänt

Tja tja, haha ja det här med att alla rubriker är en låt böjar ju bli lite jobbigt >.< Nu ska jag iaf nörda mig vid farmville i 4 min innan vi ska gå till matsalen och äta.
Kyss på er.

Kärlek är för dom...

Publicerad 2011-02-15 14:07:42 i Allmänt

Dom som har tur. Nu när det varit alla <3dag så kan man ju som säga att kärlek är verkligen för dom som har tur. Klart man saknar att ha någon att älska men sånt är livet. Men men nu börjar jag...

Du skulle inte se mig

Publicerad 2011-02-11 10:06:54 i Allmänt

Du skulle inte se mig,
Även om du tittade.
Du skulle inte hitta mig,
Även om du sökte.
Du skulle inte höra mig,
Även om jag skrek.
-
Elwirah



Alltid rött alltid rätt.

Publicerad 2011-02-08 13:53:32 i Allmänt

Har just haft medieproduktion, ska snart ha mentorstid och sen svenska. Hmm känner som inte taggen sådär jätta mycket, men iaf så har jag skoterkurs ikväll, så snart har jag skoterkortet! Gud vad jag längtar! H,´mm problemet är att det inte går nån buss hem efter den, men pappa får väl hämta mig. Jaja nu ska ni få njuta av musiken medans jag har lektion. Kyss.




"Maskiner tar över
E're nåt vi behöver
Maskiner som söver
När mitt hjärta bultar och blöder

Jag vill skrika å vråla
Gör det ont vill jag gråta
Jag vill sjunga och skåla
Hur mycket mer kan jag tåla

Det finns en sång i varenda själ
Passion e nåt vi behöver så väl

Ett hjärta e alltid rött
Ett hjärta har alltid rätt
Ett hjärta stinker blod och svett
Ett hjärta har alltid rätt"

The Worrying kind.

Publicerad 2011-02-05 17:40:31 i Allmänt

Yes yes. Nu taggar man melofifestivalen med tjejerna(Petra och Erica) Sophie är också här men hon är typ sjuk så att, hon sitter och kollar på tv. Hehe.. Jaa Vi har skärt upp allt till tacon nu är det bara köttfärsen som är kvar att göra :) Sen har vi även gjort en tårta, och ska ner till ica senare och köpa chips. Hehe nejj inga nyttigheter hör inte. Haha bakade även en tårta igår som jag hade med mig också, mumms mumms. Åh gamla schlager låtar är ju helt rätt idag känner jag ( Tror även att dom andra gör det också). Hoppas att Marita kommer snart, för alla är riktigt hungriga just nu ;) Haha men nu ska jag snacka snusk med dom andra. Puss.


Kändes att det beövdes en bild här på bloggen! Haha från typ 8:an :') Ser helt emo ut <3

Jag vill bara stjäla din själ i natt.

Publicerad 2011-02-04 12:59:52 i Allmänt

ÄNTLIGEN fredag. Yes, känns faktiskt jäävligt skönt. Nu sitter jag i Pcsalen och skriver en krönika om lycka. Haha tydligen är vi piteåbor lyckligast i norra sverige. Varför skulle vi vara det? Jaja. Haha tror ju inte riktigt på det där men iaf så ska man väl ta det som en komplimang! Haha nejj men nu ska jag fortsätta att skriva och lyssna på musik sån jag tycker att ni också kan göra det. Här har ni början till en lyckad kväll.
http://www.youtube.com/watch?v=7DbUbWXTXFE

Eftersom det fortfarande inte går att lägga in musik så får ni bara länken. Kyss.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela