Jag kan ordbajsa jag.

Publicerad 2012-02-02 21:56:21 i Mitt trista liv.

Oj vad jag fryser. Inte för att det är kallt i mitt rum, för det är faktiskt ganska varmt här utan det är det att jag fortfarande inte blivit varm sen jag kom hem från skolan.. Hmm och det var ju ett tag sen om vi säger så. Men nu är det ju såhär.. Att jag faktiskt sitter här och lyssnar på bra musik och funderar på att skriva något, men eftersom min hjärna känns ganska tom.. Förutom massa jäkla bilder på naglar som min hjärna vägrar släppa. Imorgon så är det ju fredag... Vilket betyder: FIKAFREDAG MED VÄRLDENS BÄSTA MOSTER. Som alltid då, en tradition sådär som inte ska brytas. Sen så efter det så blir det att sova där med syster och ha en riktig tjejkväll.. Så ser mitt liv ut just nu.
Och eftersom vi börjar underbart sent imorgon så ska jag sova nu (ja jag var ganska jäkla ironisk eftersom vi börjar 08:10). Godnatt sov gott och lyssna på bra musik nu för det gör livet såååå mycket bättre!

Naglar

Publicerad 2012-02-02 12:04:38 i Mitt trista liv.

Har kollat på naglar hela fotolektionen, och nu är jag jättehungrig. Blä. Tror jag fyllt min hjärna med så mycket naglar att jag inte kommer få in något annat i den idag. Shiiiet dessa naglar gör mig hungriga. Hejdå ha det bra.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela