Trött?

Publicerad 2011-09-30 08:28:27 i Mitt trista liv.

Jao det borde vara olagligt att vara så trött som jag är. Hmm kan typ inte ens skriva det här, skriver fel hela tiden. Irriterande. Jaja men nu har vi iaf multimedia, håller  på med flash. Mm inga pixlar när man ritar, wohoo... Ja se jag lyssnar ju iaf! Hahah det här inlägget måste ju hänga ihop väldigt bra. Liksom min svenska just nu. Bla bla bla.. Orkar inte nu ska jag se när jag får sova. Och sen ska jag fika på stan idag också just det. Hmm igår var jag på stan sent och köpte massa onödiga saker. Woohoo... Yeeaaah. För vi ska DANSA I NEON! Godnatt hoppas att ni har det roligare än jag. Här får ni en bild på mig när jag låg i sofforna på skolan.. skönt asså. Jag hade ju iaf en snygg kavajjjjjjjj... ja men nu säger jag hejdå på riktigt. inte på låtsas.

Pressmeddelande?

Publicerad 2011-09-16 09:53:27 i Mitt trista liv.

Ja det är det vi håller på med nu. Asså det står still i huvudet på mig, så att skriva det där presmeddelandet får vänta ett tag. Ingen aning om hur jag ska börja, hoppas att det är ett tag innan vi ska lämna in det! Dessutom är jag jätte hungrig, har inte ätit nå idag. Råkade vakna lite sent idag igen, tredje fredagen i rad som jag kommer sent, fast dom andra två har jag varit hos tandläkaren och sånt skit. Ja känner ur intressant detta inlägg blev, verkligen. Blablabla.. vill göra om min skitfula bloggdesign också. Nu vet ni det,Jaja nu får ni en bild jag tog på fotolektionen igår. Hejdå- 

Kallt

Publicerad 2011-09-15 18:25:01 i Mitt trista liv.

Fryser ihjäl tror jag, asså det är verkligen inte varmt. Tror jag ska ner och käka snart, mamma borde ju snart komma hem. Och nej jag vet inte vad som hänt för att jag ska blogga typ hela tiden. Känns det som iallafall. Jaja skitsamma hejdå!

Drunknar

Publicerad 2011-09-15 13:54:33 i Mitt trista liv.

Oh vad jag drunkar i vackra texter och dikter just nu. Thåström och Nils Ferlin, jag är skyldig er så sjukt mycket!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela