Hatar att bo i en håla.

Publicerad 2011-01-27 15:52:39 i Allmänt

Ja, nu sitter man hår igen.. fast denna gången är det bara 40 min innan bussen går. Känns inte okejj att vänta till halv 5 varenda dag! Såå sjukt tråkigt... Ja men idag har jag gjort lite olika örhängen på slöjden :) Det var ju som roligt. Tror att jag ska ha på mig dom imorgon när jag ska till luleå :) Jaja nog snackat om det. Nu ska jag nörda min vid fb ett tag. Så kyss.

Tja...

Publicerad 2011-01-26 14:59:16 i Allmänt

Nu blir det stan med Erica! :) <3 Sen bli det hem... Hmm kanske hinner lämna pengar hos moster. Men Det var ju lite... jobbigt att jag inte fått pengarna för den här månaden än men. Jaja nu ska vi dra. Kram på er alla!

Tjaba tjena hålla!

Publicerad 2011-01-25 21:53:29 i Allmänt

Vi säger så... Haha. Idag har jag varit duktig. Har varit ute och gått en lång runda på 50 min. Åh gu vad jag gick fort, känns som om mina höfter och min rygg ska gå sönder. Det gjorde ju inte saken bättre att jag inte hade i sulan i skon. Men jaa.. om man inte sköter sina problem som man borde kanske man får skylla sig själv? Hmm... Iaf... Så har jag hunnit fixa ögonbrynen och plugat också. Skulle egentligen ha testat yoga, men det laggade sönder så jag sket i det. Testar imorgon igen :) Men nu ska jag byta om och bara mysa ett tag! :)
Ja bjuder på en bild sen i somras... Kram påer!

 

Mentor

Publicerad 2011-01-25 13:54:43 i Allmänt

Tja nu är det snart mentorstid. Har just haft MPR. Hmm.. Loggan ska vara klar på fredag och det känns inte som om jag är precis klar :P Men men nu ska jag och Erica gå upp till klassrummet och jaa börja kanske? Haha. Hejdo.

Love?

Publicerad 2011-01-24 20:21:19 i Allmänt

Bara för att jag var så jävla kär när detta kortet togs. Fan vad mycket som har hänt sen dess. Det gör ont att det inte är vi längre, men det blir lättare.

Hemma

Publicerad 2011-01-24 20:10:54 i Allmänt

Ja nu är man hemma. eller ja har varit det i nästan tre timman men ändå. Jag vet inte vad jag ska göra, allt är så tråkigt just nu. Och jag har inte lust att se på film, har redan spelat LBP så. Ja.. Vi kan ju försöka lägga upp lite musik? Börjar bli lite smått irriterad på att det inte går. Och Det är tydligen inte bara för mig det inte går? Hmm. Ja... Imorgon börjar jag klockan tolv. (Ja jag vet att intresseklubben sprängs av överbelastning) Men nu ska jag iaf söka lite dikter och lyssna på Judas Priest. Kontraster. Ja. Tjarå!

Haha..

Publicerad 2011-01-24 15:37:24 i Allmänt

Haha älskar att INGEN kollar min blogg xD Haha... Men jaa just nu sitter jag i stora macsalen och ska skriva ut en sak. Hmm.. En timme innan bussen går. Yey, roligt att vänta, mej inte spec. Men Erica är ju iaf här :) Hehe nu tror jag att jag ska skriva ut det där så det blir klart nån gång! :) Jaha mni får bli utan musik nu igen eftersom det inte går!

Shiieet

Publicerad 2011-01-20 20:46:31 i Allmänt

Shit vad det var längesen jag skrev nu. Jaja... haha. Idag hade vi slöjd. Och jag säger bara en sak. Det är bara MP1A som lyckas. Fy fan. Haha. Inget är bra just nu för övrigt. Och ja det finns vissa saker som jag INTE borde ha gjort. Men jag kan bara ångra det, aldrig få det ogjort. Tyvärr. Just nu håller jag på att städa och lyssna på Johnossi. Oh damn dom är så bra att jag får svårt att andas. Nejj men nu ska jag fortsätta städa. Tror att jag kommer skriva lite mer nu i framtiden.

Just det imorrn blir det tjejkvällen på ungdomspuben. Känn TAGGEN. Jaja hoppas bara att Erica är frisk. KRYA PÅ DIG! :)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela